Aercurat
Biblia: Cartea Apocalipsa
Cartea Apocalipsa - Capitolul 13
0:00
-54:52

Cartea Apocalipsa - Capitolul 13

Bine ai venit la un nou episod din podcastul Cartea Apocalipsa. Am ajuns la capitolul 13 și ghidați de pastorul Chuck Smith prin lectura făcută de Radu, vom descoperi mai multe despre Antihrist, profetul mincinos (care arăta ca și un miel dar vorbea ca un balaur) și minunile pe care aceștia le vor face ca să înșele pe locuitorii pământului.

Ascultă atent acest capitol și vei descoperi cum societatea modernă se metamorfozează încet pentru a pregăti venirea pe scenă a Antihristului și a marelui necaz.

Pentru credincioși însă, se vede lumina de la capătul tunelului. Isus ne spune:

Când vor începe să se întâmple aceste lucruri, să vă uitați în sus și să vă ridicați capetele, pentru că izbăvirea voastră se apropie.
- Luca, capitolul 21, versetul 28

Nu mai este mult, și Cel ce vine va veni și nu va zăbovi! Ziua se apropie și nu e vremea să fim neserioși cu Dumnezeu, să ne jucăm cu relația noastră cu Dumnezeu, ci e timpul să devenim foarte serioși în ceea ce privește lucrurile Domnului.

Audiție plăcută!

0 Comments
Aercurat
Biblia: Cartea Apocalipsa
Descoperă ce se va întâmpla in viitor de la cea mai bună sursă de informare din lume, Biblia.
Seria "Biblia: Cartea Apocalipsa", aduce pentru ascultătorii vorbitori de limbă Română, predicile fondatorului Calvary Chapel, pastorul Chuck Smith, din cartea Apocalipsa.
Una dintre caracteristicile bisericilor Calvary, este modul de predicare expozițional. Pastorul citește din Biblie și apoi explică enoriașilor înțelesul scripturilor.
Te invităm așadar, să descoperi farmecul parcurgerii cărții Apocalipsa, verset cu verset.
Dumnezeu să te binecuvinteze!
Echipa Aercurat.com
Listen on
Substack App
RSS Feed
Appears in episode
Radu